5/5

Contact - Over Yakfield.com

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van ons bedrijf.
Stuur ons een email, whatsapp bericht of bel ons.

contact

Klantenservice

VOF The Yakfield Company
Merensstraat 61
1624 TJ Hoorn
KvK: 86531948
Email

info@yakfield.com

Stuur ons een mail

  Over Yakfield.com

  Yakfield is het merk van Yakfield Travellers Company, een jong Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in reisproducten.

  Onze missie is het ontwikkelen van een unieke collectie die jouw leven als reiziger prettiger maakt. Wat Yakfield anders maakt dan de meeste merken in reisartikelen is het gebruik van Waxed Canvas Katoen. De stof is voorzien van en waxbehandeling waardoor het niet alleen waterafstotend is, maar ook een herkenbare ‘vintage’ uitstraling heeft.

  De travelgear collectie is tot stand gekomen door een team dat veel ervaring heeft opgedaan in het reizen. Zowel zakelijk als privé. Of je nu reist met het vliegtuig, trein bus en auto. Van deur tot deur, lopend over het vliegveld en door de stad van en naar het hotel of Airbnb? Door de jaren heen hebben we gemerkt wat prettig en juist niet prettig is aan reisartikelen. Deze ervaring hebben we gedeeld met onze producenten om zo tot komen tot het juiste ontwerp.

  Hierbij letten we op het comfort, praktische details, gewicht, inhoud, stevigheid, wendbaarheid en de levensduur. Verder willen we dat de collectie er goed uitziet en als het ware een verlengstuk is van jezelf.

  Dit kan tegen een scherpe prijs vanwege ons bedrijfsmodel. Doordat wij direct inkopen bij de producent en onze collectie rechtstreeks verkopen aan de eindgebruiker, kunnen wij een goed product leveren tegen een eerlijke prijs.

  Pack the yak !